ORGANIZACIJA VREMENA –
ZA MAME KOJE ŽELE DA POSTIGNU VIŠE

MamaJo 28.12.2019
MamaJo Nemanjina 36, Beograd
MamaJo od 11:00 do 15:00
PRIJAVI SE

Da li je moguće da se ima petoro dece, a da se ne izgubi zdrav razum?
Naravno da je moguće. Svi imaju korist od dobro isplaniranog dana.

ZA KOGA JE OVA RADIONICA?

Za sve one žene koje ne vide izlazak iz pelena, duda, flašica, i ostalih dečijih faza. Nemojte čekati, samo budite disciplinovani i preuzmite kontrolu nad svojim vremenom!

ŠTA MORAŠ DA IMAŠ?

Moraš da imaš dete, puno želja koje čekaju na red da se ostvare, flekave majice i kratak dan.Svaki početak ima smisla samo uz dobru organizaciju.

BEZ PRAZNOG HODA! BEZ ODUSTAJANJA!

Kako da ne budeš demotivisana?
Kako da nastaviš dalje?
Kako da ostaneš na kursu ka ciljevima?

Želim da otkrijem šta te koči i zašto se vrtiš u krug.

Želim da pričam sa tobom o tvojoj situaciji.
Odmah ću znati da ti kažem šta bi trebalo da radiš da ti bude bolje!

Smatram da žene moraju da se podržavaju, da se razumeju.
Moje roditeljsko i lično iskustvo me pasionirano vuku da
kažemjednoj ženi da je razumem, gotivim i vidim njen rast.

Nije kasno za tebe. Pa ljudi na Zapadu počinju karijere i
u kasnim pedesetim! ;)

ŠTA ĆEŠ DOBITI NA OVOJ RADIONICI?

Koliko ti se puta premota film u glavi šta sve treba da uradiš?

Ja ću ti dati alate koji meni rade posao, ne izmišljam toplu vodu,
to sve već postoji. Tebi će isto da rade posao ako budeš radila
na tome i budeš dosledna u primenjivanju.

Paket za uspešan dan, dan bez odugovlačenja

Nekoliko metoda koje ćeš vrlo lako savladati i primenjivati sa
lakoćom sam nazvala:

JUTARNJI PAKET

  • Ispunjavanje planera, podeliću način za produktivnost koji se kod mene pokazao najefikasnijim.
  • Kad budeš prekrižila sve obaveze na kraju dana, osećaćeš se kao da si osvojila Mont Everest!
  • EFT tehnika, meditacija, afirmacije, vizualizacija, zahvalnost
  • Samoća – jutarnji mentalni kardio
  • Čarobni jutarnji napitak – suplementi, Bahove kapi, preparati

Bez ideje o uspehu nema uspeha, slažem se, ali ono što je
neophodno jeste da stupiš u akciju! Da činiš akciju!

Niko se ne probudi jednog jutra sasvim drugačiji,
potrebno je da sedneš i da radiš.

ZAPIŠI!
Pisanje je najmoćniji alat koji te drži fokusiranom na svoje (mikro) ciljeve.
Da bi te iko voleo i da bi bila prava mama svojoj deci – jako je važno da se posvetiš sebi.

ISPLANIRAJ DAN!
To ne znači srediti kosu i nokte, nego sesti i ispuniti – pa zatim ostvariti planove
za taj dan što je lakše moguće.
Šta ti vredi odlazak kod frizera ako si morala da povedeš dete sa sobom?

KO SAM JA DA TI O TOME PRIČAM?Kada sam dobila poruku od pete nepoznate osobe sa interneta kako sam joj inspiracija, zapitala sam se šta ja to radim drugačije od njih i shvatila da ja imam štošta da podelim.

Da, svesna sam da spoljnom svetu izgleda kao da sa lakoćom radim sve stvari, i to jeste istina, ali da bi sve teklo glatko – morala sam mnogo da radim na tome i da se dobro organizujem.

Uživam u majčinstvu, ali isto tako uživam i u onom delu dana kada nisam samo mama.

Nakon treće trudnoće koja nije bila planirana baš u to vreme, pelene su mi već izlazile na uši, aktivno sam počela da radim na „povratku sebi“ i realizaciji nekada davno započetih projekata.

Odjednom je sve dobilo novu dimenziju. Vratila sam se u igru, obnovila sam kontakte i shvatila da je posao reka mog života.

Zašto?

Susreti sa ljudima su aktivirali kod mene želju za treningom, šminkanjem, oblačenjem – to jest želju za ONIM izgledom. Međutim, ubrzo sam shvatila da se može izgledati i bolje od ONOGA. Danas sa petoro dece, izgledam bolje od one fotke koju sam godinama držala u frižideru. Vratile su se i neutažive želje za mojim hobijima.

Zahvaljujući dobroj organizaciji, tokom četvrte trudnoće sa blizancima sam kao izazov sebi, stavila organizaciju svoje prve radionice za pisanje na internetu i SEO on page optimizaciju. Taj izlazak iz zone komfora me je vodio dalje, na mesto na kojem sam danas.

Jednostavno, bila sam prinuđena da se dobro organizujem ili da izgubim sve niti svoga života. Morala sam da preuzmem kontrolu nad svojim vremenom. Da sve domaće zadatke – ja zadajem sebi!

Testimonilas

Nataša Lalić 27,
Podgorica

"Poštovana mama,
Ja sam se javila jer sam nabasala na Vaš Instagram i ugledala ostvarenje svojih snova. Mi želimo da imamo petoro djece. Ipak, imam puno dilema, pa bi mi značila konsultacija.Jednostavno - da li se može imati petoro djece a da čovek ne izgubi zdrav razum? Kako ste tako lijepi i zgodni? Moram da kažem da sad shvatam da ste Vi moja manifestacija. I to jako jako jako dobra manifestacija."

Zorica Sekulić 37,
Beograd

"Zdravo Jo!
Moguće je da sam 4.put trudna. Pošto si prošla to, imaš li neki savet kako da preživim a da totalno ne odlepim? Inače pre nedelju dana sam u igraonici pričala o tvom podvigu da rodiš petoro dece, i u tom momentu - ti nailaziš sa decom… :) Čudo."

Vera Krutz 55,
Minhen

“Draga MamaJo,
sa velikim oduševljenjem pratim vaše tekstove. Raduje me da ste uspeli da ostvarite svoj san i da postoji neko kao vi na koga druge žene slobodno mogu da se ugledaju. Oduševljena sam vašom odlukom i hrabrošću da na svet donesete petoro dece. To piše knjigu o vama i imate šta da podelite. Veliki pozdrav."

Biljana Božović 28,
Beograd

"Hvala ti na korisnoj radionici.
Da ti ne leporečim, trivijalno je reći kako ja tebe vidim, a imam potrebu. Samim tim što sam u fazonu kada porastem biću TI, je dovoljno jasno." :)

Faq

Samo dobrom organizacijom. Planiranje (planer uvek pod miškom), vera, zahvalnost. Alati su brojni za lični napredak. U biti svega, uvek stoji veliki rad na sebi i shvatanje „šire slike“.

Usta su poslednji put pre dve godine, bila „potpomognuta“ sa pola kubika hijalurona. Samo su dobila jedrinu. Već je to isparilo. Ali itekako podržavam estetsku medicinu, praktikujem filere - mezoterapijske koktele, hijaluronske filere za podočnjake, čelo i nazolabijalne bore. Izuzetno cenim tretmane hemijskog pilinga, voćnih kiselina... i sve što me osvežava, čini mlađom i slađom! Smatram da bismo sve trebalo da budemo najbolje verzije sebe! A ova grana medicine nam to omogućava i hvala njojzi. :-)

O hvala :-) Promenila sam iz korena odnos prema hrani, primenjivala sam određene tehnike koje su mi na tom putu pomogle. Mnogo treniram, mnogo se smejem i mnogo sam motivisana da izgledam dobro – što zbog svoje dece – da im služim kao primer, što zbog samopouzdanja i prilika koje mi se nude. Jednostavno, volim da nemam višak kilograma i dokažem svetu da se sve može! To me loži! Mnogo sam kuburila sa izgledom i nezadovoljstvom u toku porođajnog desetogodišnjeg ciklusa, i nađoh svoju formulu. Sport i boravak u prirodi!

O da, jesam ukoliko se prožimaju naše vrednosti. Moja vrednost jeste proizvod koji sam izbacila – PLANER kreiran po jednostavnom šablonu koji se meni ispostavio kao najefikasniji, a posle gomile kupljenih i popunjenih notesa i planera. Ako hoćeš da izmisliš organski kozmetički proizvod, neki eko proizvod, ili uslugu s kojom bih prodavala „paket“ – moj planer uz tvoj serum 1500 rsd! Ne zvuči lepo!? Ježim se.... :-)

Perfektna organizacija i postavka dnevnih prioriteta. Moj bezpogovorni prioritet jesu moja deca. Tek kada sve u vezi njih obavim, ja teram dalje. Osluškujem ih, pratim, provodim vreme sa njima. Kako je kome kada potrebno. Nemam šablone, samo prioritet i bezuslovnu ogromnu količinu ljubavi za njih. Došla sam do zaključka da me bilo kakve metode za bolje roditeljstvo duboko frustriraju i da je jedini ključ visoka svest i beskrajna ljubav. Ti iz tog stava posle pomeraš stene, a kamoli da se posvetiš svakom svom detetu baš onako kako je NJEMU to potrebno.

MOJA GARANCIJA VAMA

GARANCIJA KVALITETA
Ukoliko ne budeš bila zadovoljna informacijama koje ću sa tobom podeliti, ne moraš da mi platiš ni dinar.

BROJ POLAZNICA JE OGRANIČEN

OGRANIČENA MESTA
Radionica je ograničena na maksimalno 14 polaznica, kako bih svima mogla da posvetim maksimum svoje pažnje i odgovorim na sva pitanja.

KONCEPT RADIONICE
„OD MAMA DO SUPER MAMA“

11.00
-
13.00

Pričamo o tome kako da postaviš prioritete, budeš što produktivnija.
Učimo da izaberemo i primenjujemo alate za lakši put ka ciljevima.
Pričamo o tvom poslu i tvom izgledu, tražimo rešenje za unapređenje te slike.

13.00
-
13.30

Pauza za ručak i kafu. Imaćemo posluženje i kafice i čajiće.

13.30
-
14.30

Praktičan rad – planiranje dana svake polaznice ponaosob kroz upisivanje u planer.
Zatim pojedinačna analiza plana i rešenje za unapređenje.

14.30
-
15.00

Otvoreno vreme za brainstorm sa grupom.