Search for content, post, videos

Žuta boja je apsolutni hit za proleće/leto 2017

boja

Proleće 2017.-e je obojeno žutom bojom. Ukoliko imate neki komad garderobe ili aksesoriza u ovoj boji, vreme je da ga ponesete. Ako pak nemate ništa, krajnje je vreme da kupite. Mi vam nudimo neke predloge kako žuta boja može da oživi i otvori odevnu kombinaciju. Na vama je da odaberete.

Suknja

boja

suknja zute boje

Bilo da se odlučite za dugačku ili kratku, od prirodnog ili veštačkog materijala, žuta boja suknje je apsolutni pogodak za proleće 2017.-e. Vrlo je efektna i lako se kombinuje uz belu bluzu na crne tufne, teget košulju ili crvenu majicu. U zavisnosi od raspoloženja i prilike, odaberite i vi vašu kombinaciju boja. Ali, žutu na zaboravite.

Pantalone

boja

zute pantalone

Možete da ih nosite na posao, u šetnju, pozorište ili bioskop. Kada se žuta boja nađe na pantalonama, odevna kombinacija prodiše. Bez obzira koje je boje gornji deo, ne ostajete neprimećeni. Kratke pantalone sa dubokim strukom, široke ili pantalone na peglu- model birajte spram vaše linije. Žuta boja će vas učiniti trendi.

Bluza

zuta boja na bluzi, majici ili kosulji

zuta boja na bluzi, majici ili kosulji

Ovaj deo je najlakše izvodljiv. Bluza, majica ili košulja u boji koja je hit ovog proleća dovodi do izražaja čitavu kombinaciju. Bilo da ste je obukli uz farmerice, pantalone ili suknju, znajte da ćete biti moderni.

Blejzer

boja

zuti blejzer

U duhu proleća, ponesite svetle boje na sebi. Žuta boja blejzera će, pored svoje praktične svrhe (da vas ugreje) učiniti i modni pomak, te će vam olakšati odevne kombinacije. Vrlo lako se nosi uz farmerice, ali isto tako idealno ide uz pantalone ili suknju. U zavisnosti od ostatka garderobe, i vaša odevna kombinacija će biti urbana ili klasična. Žuta boja je dostojna ovom izazovu.

Torba

boja

zuta torba

Bilo da je u pitanju torba ili pismo tašna, žutu biste trebali da imate u svom ormanu. Odevnu kombinaciju može da učini jedinstvenom i da iz vas izvuče maksimum. Ako nam ne verujete, pokušajte i uverite se same.

Cipele

boja

zute cipele

Baletanke, cipele sa visokom potpeticom, sandale ili patike. Vrsta obuće je nevažna, jedino što je važno jeste da bude žuto. Uostalom, ko može da kaže da ovaj par nije izvanredan?

Kaput

boja

kaput

Lagani prolećni kaput će vas ugrejati u prohladnim prolećnim noćima. Istovremeno će učiniti da izgledate sjajno. Ovakav komad vredi imati.

Modni dodaci

boja

modni dodaci

Minđuše, narukvice, ogrlica, ešarpa, traka za kosu, rajf. Bilo koji modni dodatak neka bude u boji proleća. Neka vas vaše modne kombinacije probude.