Search for content, post, videos

Zašto je doček Nove godine na planini dobra ideja

Nova godina 2019.

Praznici su sve bliže, a prva nam dolazi magična Novogodišnja noć sa koje se, tradicionalno, utisci prepričavaju nedeljama. Dok su nečiji izbor velike žurke, nečiji intimna, praznična atmosfera, a nečiji putovanje u neki od (najčešće) evropskih gradova, mnogi zaboravljaju na opciju odlaska na planinu i dočeka Nove godine na njoj.

Za ovo putovanje i dalje nije kasno da se odlučite, a u nastavku teksta pročitajte zašto je doček Nove godine na planini sjajna ideja, pa rezervišite smeštaj u apartmanima na Kopaoniku što pre, ili na nekoj drugoj planini na kojoj je zimska, Novogodišnja idila zagarantovana.

Nova godina 2019.

Nova godina i zimovanje u jednom

Svakako ste planirali da na zimovanje ove godine “pobegnete” na neku planinu i iskoristite godišnji odmor ili raspust? Nije li najbolja prilika za to upravo tokom Novogodišnjih praznika? Provesti Novu godinu na planini upravo zbog ovoga vrlo je, pre svega, praktično. Zimovanje i vreme provedeno na planini sigurno će Vam prijati, a najbolje od svega je što sami možete da birate kako ćete ovo zimovanje provesti.

Ako Vam je potreban odmor – planina je odlična za to, ako želite da se provedete – ovo možete tokom praznika na planini i da uradite, a ako ste ljubitelj skijanja i ostalih zimskih sportova – sigurno ćete vreme na planini provesti aktivno. Izbor je samo na vama, a planina pruža bezbroj mogućnosti.

Provešćete Novogodišnju noć sa najbližim(a)

Još jedna sjajna stvar kod Nove godine na planini jeste to što ćete verovatno putovati sa Vama najbližom osobom, ili više Vama bliskih ljudi. Čim putujete zajedno, pretpostavka je da ste već bliski i dragi jedno drugom, te ćete ovu Novu godinu onda zasigurno provesti sa najbližim(a).

Odličan izbor za parove, za porodice, a i za ekipu

S kim god od bliskih ljudi da odlučite da idete – nećete pogrešiti. Doček Nove godine na planini izvrstan je izbor kada se radi o putovanju sa partnerom ili partnerkom, kada je u pitanju doček Novogodišnje noći sa porodicom, ali i sa društvom – bilo da je u pitanju veće ili manje društvo.

Parovi na planini mogu da dočekaju ovu noć na romantičan način, porodice mogu da nađu odlične restorane, kao i hotelske sale u kojima će Novogodišnja noć biti nezaboravna, a ekipe koje bi volele da na žurci dočekaju ovu noć – na planini mogu i to! Zato je Nova godina na planini vrlo dobra za najrazličitije preferencije i očekivanja.

Puno ponuda za Novogodišnju noć

Planine su sve popularnije – ne samo kao destinacija za zimovanje, već i za sam doček Novogodišnje noći. Zbog ovoga, na planinama su turizam i ugostiteljski objekti sve više razvijeni, te je ponuda mesta i događaja za doček Nove godine velika i raznovrsna. Hoteli na planinama u svojim salama organizuju odlične, svečane događaje, a sve što je potrebno da uradite da biste se pridružili je da svoje mesto na proslavi rezervišete i platite na vreme.

Sem hotela, doček Nove godine u planinskim restoranima, kafanama, kao i barovima takođe je dobar izbor, a njihove ponude vrlo su dobre i raznovrsne. Nema sumnje da ćete naći sjajno mesto za doček Nove godine na planini i da ćete je provesti baš onako kako biste želeli. Savetujemo da se obavezno pre odlaska na planinu raspitate o događajima koji se organizuju za Novogodišnju noć na tom mestu kako biste na vreme rezervisali vaše mesto, ali i odabrali pravi doček po vašem ukusu.

Ukoliko se odlučite za planinski doček Nove godine, nema sumnje da ćete uživati u zimskoj atmosferi mnogo više nego što bi to bio slučaj da ste Novogodišnju noć dočekivali u nekom gradu. Zimska idila na planini je zagarantovana, a ima li boljeg načina da doček provedete u ovakvom, inspirativnom ambijentu i okruženju? Srećan put i lepo provedite praznike!