Search for content, post, videos

Za krevet čitavo bogatstvo, top lista najskupljih kreveta na svetu

cosmovoide bed

Krevet je jedna od najdivnijih izuma ljudskog roda, pored struje i dalje mašina i uređaja koji olakšavaju svakodnevni život. Krevet je oaza odmora, regeneracije, ljubavi i strasti. On se mora održavati s posebnom pažnjom. Nema čoveka na zemlji koji ne žudi da se lepo naspava i odmori. Nekada davno,  bio je luksuz za mnoge da spavaju u krevetu. Bar u ovom obliku kakav je danas. Danas srećom ova divna sprava dostupna je ogromnom broju ljudi. Kakav takav. Brojke koje obeležavaju najpoželjnije krevete sveta mogu da vas ostave bez daha. Da li su ti kreveti zaista toliko vredni?

Cosmovoide krevet cena: $60,000

Ovaj multimedijalni krevet u svom sastavu ima dvd player, tv, kućni bioskop i telefon. U suštini sam krevet je kao minijaturna ali komforna spavaća soba

cosmovoide bed

cosmovoide bed

Majesty VI-Spring cena: $84,425

Jab Anstoez ručno pravi madrac ovog kreveta. Na taj način se valjda opravdava ova cena. Uz ručni rad, ono što je na ovom krevetu dragoceno su materijali.Napravljen je od pamuka svile i kašmira. Postoji i izvesna količina srebrnih i zlatnih niti u tkanju rama kreveta. Oni koji spavaju u ovakvom krevetu zapanjeni su udobnošću. Pa sad imaju li izbora nakon što su platili tolike pare za njega?

krevet

kraljevsko spavanje

Quantum Sleeper cena: $160,000

Šestocifreni broj i to u dolarima za krevet zvuči krajnje nadrealno. Ovaj spejšatl poseduje:ventilacijski sistem, senzore pokreta, toalet i senzore za kiseonik. Za sve konzumere a pogotovo one koje žive u paranoji. Eto sada ne mogu da ostanu bez vazduha dok spavaju! Ovakva opremljenost kreveta vam omogućava ne mrdanje iz istog po nekoliko dana, ukoliko ste se snabdeli hranom i pićem.

krevet

kvantum kombo

Parnian Furniture cena: $210,000

U Parnian luksuznom krevetu sadržani su materijali poput hiruškog čelika i zlata. Puno drvo takođe, bez toga ne bi išlo. U sastav ulaze i TV, Ipad držači tj zvučnici i tajne fioke. Prava oaza hedonizma. Dizajn je autentičan ako ništa drugo. Malo podseća na grobnicu. Ukusi su ipak različiti. Samo vam treba da dobijete na lotou i to američkom.

krevet

parnian kreveti

Magnetic Floating cena: $1.6 miliona

Ovo magnetno čudo od kreveta lebdi u vazduhu. Valjda je to dovoljno reći. Najluđe izgleda bez dileme, a cena nije vredna rasprave. Oko 700 kilograma magneta omogućavaju ovom krevetu da lebdi. Toliki novci ako ništa sigurno garantuju vrašku udobnost.

krevet

magnetni kreveti

Baldacchino Supreme cena: $6.3 miliona

Dizajniran od strane Stuart Hughes-a i iz najnepoznatijih razloga dostigao ovu cenu. Bukvalno ono kad čovek kaže ” sve bih dao da se dobro naspavam”.90 kilograma zlata se nalazi kao dekoracija na ovom krevetu.  Da li menja život iz korena – najverovatnije. ako biznis krene da propada onome ko ima krevet, uvek mu ostaje da nagrebe tih 90 g žutog blaga.

krevet

najskuplji kreveti sveta