Search for content, post, videos

Uspešan muškarac na ženi prvo primeti nekoliko stvari, Top lista!

uspesan muskarac

uspesan muskarac

Uspešan muškarac je kategorija muškarca koja se smatra ostvarenom, u onom poslovnom, pa onda i u iskustvenom smislu. Uspešan muškarac je neko ko mnogo ulaže u svoje znanje, te ga stoga ne privlače stereotipne žene niti stereotipne ženske osobine. Evo koje su to stvari koje privlače uspešnog muškarca:

5. Kosa

Kosa je simbol strasti i intuicije, vrlo upečatljiv deo ženskog tela, koji u zavisnosti od toga kako izgleda, može da bude jako privlačna ili odbojna. Uredna i čista kosa, zanimljivo je da muškarci preferiraju prirodnu boju, našla se na kraju ove liste, jer je 20% intervijuisanih muškaraca reklo da su vlasi prvo što im odvuče pažnju. Kosa pokazuje i sveopšte zdravlje, pa će alfa mužjak birati ženu sa najbujnijom kosom, jer su za njih žene statusni simbol koje svojom lepotom upotpunjuju njihovu sliku u javnosti.

4. Samopouzdanje

Dominantni muškarci itekako vole žene slične sebi. Tako da one sa najviše samopouzdanja i koje bar otprilike znaju šta hoće, bivaju prve na njihovoj listi interesovanja.

3. Maniri

Žena može da bude i krajnje zabavna, opuštena i slobodna ali maniri su toliko urezani i vide se u svakoj situaciji. To ne znači da je žena dama ukoliko drži ruku ispod brade dok priča ili zamahuje glavom da skloni kosu sa lica, već da u svemu što radi postoji doza specifičnog stila. Izveštačenost i neiskrenost ne dolaze u obzir.

2. Držanje

Govor tela, je više od reči. Senzualnost pokreta i hoda i ritmička usklađenost u samom su vrhu ove liste. Pravilno držanje i harmonično kretanje su magnet za naše ispitanike. Muškarac i na većim udaljenostima može da snimi količinu vaše senzualnosti. Nabadanje na štiklama je opozit, teški no-no. Najbolje je da nosite ravne cipele, ukoliko niste savladale kurs i dobile sertifikat za kretanje na visokim potpeticama.

1. Elokvetnost

Verovali ili ne, uspešni muškarci najviše cene elokventnost kod žena. Iako cure vesti o muškarcima koji su spremni da plate i po nekoliko desetina hiljada evra za par dana provedenih sa starletom, većina ih se ipak izjasnila, čak 68%, da im je kod žene apsolutni broj jedan njena svest i um. Inteligencija i opšte obrazovanje nadomešćuju male grudi, spuštene kapke ili još strašnije nenapućene usne. Ovo potvrđuju samosvesni muškarci, na koje moderni advertajzing banalne telesnosti nije uspeo da ostvari uticaj.

 

.