Search for content, post, videos

Pasarella tim, nas tri, poruka je izašla iz boce!

pasarella tim
pasarella tim

kad zene uzivaju

Nakon dvadeset godina poznanstva i prijateljstva, iako još uvek nismo u nekim značajnijim godinama, rešile smo da pokrenemo misiju Pasarella koja za cilj ima pre svega zabavu, informisanje, na neki način edukaciju i ogromnu podršku “normalnim” ženama.

Pasarella tim činimo nas tri. Žene, mame, kraljice od kojih su dve profesorke književnosti i jedna zalutala ljubiteljica pisane reči. Spremne smo da damo sve od sebe da ovaj zadatak bude ispunjavan uz ljubav i osmeh koji ćemo, nadamo se, preneti i na vas.

Dame kojima se obraćamo su samosvesne i budne, ili su na putu da to budu. Mi smo tu sa idejom da olakšamo teret savremenog društva koji je bačen na lepši pol.

Danas moramo da budemo sve: mame koje su lepe, mlade, vredne, vedre, organizovane, zaposlene, domaćice i ostale funkcije i radna mesta koje već zvuče kao kliše. Od svih nabrojanih, najteže je možda ostvariti vedrinu, koja je više nego lekovita za svako ljudsko biće.

Dovoljan je nekad jedan tekst, jedna rečenica podrške ili par redova dobrog humora da vam višestruko ulepšaju dan.

Mi smo ovde kako bismo vam rekli da je život zaista lep čak i kad je grozan, jer ga još uvek živimo i imamo moć da dišemo. Svi problemi su prolazni, mnogi od njih su nam  zajednički, i lepo je rasvetliti koliko nas je istih među jednakima.

Nužno je odupreti se negativnim trendovima, izbezumljenosti konzumerizma, i instant koka-kola reklamama o ideji srećnog života i porodice.

Biti autentičan gotovo da nije više moguće. Razmišljati svojom glavom, s druge strane, uvek je dostupna opcija. Kao žena budite slobodni, a kao mama instinktivni. Ne dozvolite da spontanost nestane iz vašeg života, gajite prijateljstva i ljubav i smejte se što više!

Puno vas ljubimo, Pasarella tim. <3