Search for content, post, videos

On je Don Huan, a ona nevina i sluđena – kliše početka

don huan
don huan

bruce and demi

Don Huan i “nn” devojka su generički prikaz parova na početku veze. Ima sigurno onih koji nisu prošli kroz “ovakva iskustva”, ali znajte da ste u manjini.

Kada počne otvaranje komunikacije između novopečenih golupčića, načinju se neke od onih škakljivih tema. Seks je svakako jedna od njih. I još ponešto…

Tema seksualna iskustva (čitaj lovačke priče i “svetica” priče)

On je Don Huan kojem je harem došao sam, jer je tih 1.300 žena u sekundi shvatilo da je on prvi Alfa među Alfama. Nije loše pomenuti da je u seksualne odnose stupio neobično rano, sa nepunih 13 ili 13,5 godina, ne seća se najjasnije.

Ona je pre neki dan skinula pojas nevinosti jer joj se pokvarila brava na njemu. Planira da nastavi da ga nosi nakon popravke. Povremeno ga je samo skidala, kada bi joj se učinilo da je srela onog pravog. Seća se da ga je dva puta do sada skidala. Minimum dva – a maksimum četiri puta, tvrdi ona.

Karakter (čitaj “mangup sam” i “ja sam mala devojčica”)

Kad je Don Huan, tj. mladi momak u pitanju, ne može da se pohvali baš najboljim ponašanjem. “S 13 sam prvi put ponavljao i to…” Bio je nestašan, bio je mangup, problematičan i haotičan. Ona ga gleda i cakle joj se oči od sreće što ima toliko stvari kod njega da popravi.

Mlada devojka je bila smerna. Još uvek spava sa svojim plišanim medom u krevetu, a i prestala je noću da piški u gaće. Bila je skroz odličan đak kod učiteljice, od petog do osmog vrlo dobra, a u srednjoj školi dovoljna. Voli ponekad da popije čašu belog vina. (Zadržava za sebe priču o povraćanju od bambusa i đus-votke… uopšte, celu tu sagu o žurkama i proslavama punoletstava svojih drugara).

Igra prestola

On navaljuje da hoće baš nju. Hoće večeras, danas, odmah poslednji je trenutak a i susret je sudbinski. Muškarci znaju da kažu “Hajde” na hiljadu i jedan način. Prosto je nemoguće zabeležiti sve oblike i sinonime za ovu reč iz njihovog ugla.

Ona ipak misli da ima još vremena. Videćemo se sutra ili nekog drugog dana, najčešće insistira. Dobar deo žena voli da nastavi susretanje u dnevnom maniru.

Obrnuto srazmerno

Na svakom početku veze muškarci su u fazonu- “kad te mami šećerom te hrani”. Ljubazni, nežni, zainteresovani za njenu frizuru i detalj svake priče. Njene oči su božanstvene i ON nikada ne želi da se odvoji od nje. Nikada.

Devojke su na početku te koje su nezainteresovane. Ili foliraju da su nezainteresovane, a jedva čekaju njegov poziv. Iskonska igra koja i dalje ne jenjava. Možda ima poneki izuzetak. Većina još uvek uživa u njoj.