Search for content, post, videos

Trendovi koji oduzimaju dah, proleće/leto 2017.

leto 2017

Proleće/leto 2017. donosi sjajne trendove koji će vas u najmanju ruku iznenaditi. Revolucionarne promene ove sezone vidljive su, pre svega, u teksturama i oblicima. Dizajneri su se potrudili da oboje piste sjajnim idejama i donesu zanimljivo osveženje u modi u danima koji dolaze.

Bade mantil u uličnoj modi

Ko je posetio ili živeo u Severnoj Americi, može da posvedoči da je neretko moguće videti ljude na ulicama u pidžamama. Ovaj modni kreator je smatrao da je to sasvim ok i bade mantil uzvisio na višu instancu. Šetajte, dakle, u pidžamama ali sa stilom.

leto 2017

prolece leto 2017

Khaki boje i novi oblici

Sjajno odabrane boje koje su vešto ukomponavane sa teksturama garderobe krasiće ulice metropola. Romantični dezeni i asimetrični komadi prosto oduzimaju dah. Izgleda da je 2017.-a godina prava inspiracija za dizajnere.

 

leto 2017

khaki boje za prolece

Futurizam

Sjajna rešenja zaboravljenih boja, za one slobodnijeg stila koji su stalno okrenuti budućnosti. Smele kombinacije materijala i oblika, na ulici sigurno ne bi ostale neprimećene.

leto 2017

vesele boje

Belo uvek u trendu

Bela boja je simbol mode sunčanih dana. Ni ovog puta nije izostala sa najpoznatijih svetskih pista. Asimetrično, retro i nimalo klasično, beli odevni komadi prosto plene. Iz tog razloga bela košulja ostaje ikona ormana svake žene.

leto 2017

bele kombinacije