Search for content, post, videos

Kojim kartama najradije igrate,šta je vaš adut kada zavodite

kojim kartama igrate

Kojim kartama najradije igrate možda može nešto da kaže o vašem načinu zavođenja. Odaberite jedan od znakova i pročitajte šta kažu karte…

kojim kartama igrate

kojim kartama igrate

Karo (“kocka”)

Zavodite preko doušnika. Drugarica ili drug se uvek nađu pri ruci kad treba da se izvrši opasna misija. Na ovaj način tehnički ste izbegli da napravite vi “prvi korak”. Daleko od toga da vama muškarci ne prilaze, ali nećete propustiti šansu da započnete igru, barem posredno, ukoliko niste primećeni na vreme. Epicentar vaše seksualnosti je vaša kosa, koja inače simboliše intuiciju, tako da suštinski privlačite svojom izrazitom senzibilnošću. Vrlo moćno “oružje”za suprotni pol.

Pik (list)

Dama determinisana da osvoji, direktna i vrlo konkretna. Vi biste mogli da odolite vrlo lako i Džordž Kluniju, jer on prosto nije vaš tip muškarca. Za vas je pojava u fizičkom smislu veoma važna. Ne pristajete ni na šta manje od atlete spartanca jer i sami izuzetno vodite računa o svojoj formi.Vaš adut je otvorenost i iskrenost koje muškarci zaista obožavaju jer u  toj komunikaciji sa vama ne moraju da razmišljaju o zagonetkama i “šta je time pisac hteo da kaže”. Takvim pristupom dobijate i od muškarca iskrenost, te nećete biti jedna od onih koju “zavlači” Don Huan.

Herc (srce)

Žena u crvenom – Lady in red. Vi plenite ženstvenošću i vrlo ste vešta zavodnica. Nikada ne biste prišle muškarcu, to je vaš pradavnašnji princip. Jači pol vam je uvek poklanjao pažnju, na vama je samo da izaberete pravog. Vi niste u centru pažnje na žurci samo ako su vam te noći baš sve lađe potonule. Verujete da da je vaša najjača strana pogled, definitivno ste u pravu. Dovoljno je da dva puta trepnete i uspeli ste, primećeni ste. Baš je dobro biti Vi.

Tref (detelina)

Volite da sedite za šankom kako biste držali stvari “pod kontrolom”. Dugo analizirate pre nego što ste upustite u razmenu pogleda. Delujete hladno i distancirano, ali to je samo pogrešan prvi utisak. Vi jednostavno ne želite da vam svi prilaze. To smatrate gubljenjem vremena. Kada vam se neko dopadne vaš omiljeni trik je slučajni dodir. Proći ćete pored njega i diskretno se sudariti. On sigurno neće ostati imun na vaš dodir i pojavu. Započeće razgovor i onda ćete saznati da li ste dobro odabrali.