Search for content, post, videos

Kako da prepoznate kraj – 5 znakova koji ukazuju na propast

kraj
kraj

kraj veze

1.Famozni mobilni telefon

Poslednjih skoro dvadeset godina ekspanzija interneta i pametnih telefona, omogućili su i drastično olakšali komunikaciju na svim nivoima. Statistika pokazuje da je u poslednjoj deceniji razotkrivanje internet prevara broj jedan razlog razvoda zapadne civilizacije. Skrivanje mobilnog telefona najpre počinje da rađa sumnje. Sledeća faza je proveravanje telefona i provaljivanje šifri da bi se došlo do onog “nečega”. Bilo da se dolazi ili ne dolazi do “vrućih” informacija, kada krene kopanje po telefonu, kraj se brzo bliži. Stvar je u tome da je vaše poverenje postalo kao skijaš koga juri da zatrpa lavina snega.

2.Izbegavanje intime

Svakako očigledan dokaz da je veza krenula stranputicom je nemanje intime ili izbegavanje iste uz sumanute izgovore. Ukoliko ne postoji zdravstveni uzrok, alarm za kraj veze počinje da zvoni.

3.Preterana zauzetost

Pokušavate sa vašim partnerom da provedete minimum vremena, a on osim što daje sve od sebe na poslu stalno je zauzet i “dodatnim aktivnostima”.

4.Odsutnost

Kada provodite to malo vremna zajedno, vaš partner izgleda kao da je u potpuno drugoj dimenziji, iznenadi ga svako vaše pitanje i započinjanje bilo kakve konverzacije.

5.Izbegavanje pogleda

Pred samo okončanje veze,izbegavanje direktne razmene pogleda logična je stvar,najčešće se sprema onaj konačni razgovor,partner skuplja hrabrost da se sa vama verbalno razračuna.”Nažalost kod mnogih parova ova faza potraje godinama i decenijama,pa ljudi provedu život u nedorečenosti”-tvrdi bihevioristkinja Džulijen Reynolds sa instituta za psihologiju u Teksasu.