Search for content, post, videos

Seks sa strancem i 5 stvari zbog kojih je to toliko uzbudljivo!

seks sa strancem
seks sa strancem

seks sa strancem

Seks sa strancem je prilično nesvakidašnja pojava. Ali dešava se ponekad i na javi taj film koji smo gledali u sobi na TV-u.

1. Adrenalin

Neizvesnost je jedan od najjačih seksualnih stimulansa, i upravo je ona zaslužna za ogromno lučenje adrenalina u toku snošaja. Nemate pojma šta iza čega sledi, koja poza, koje mesto, kako se ljubi… Sve vas to dovodi do ludila, i možda on ne bude Kazanova, ceo susret imaće u vašem sećanju uvek posebno mesto.

2. Stranac

Vi ne delite životni prostor, račune, mašinu za pranje veša, šerpe za kuvanje… Ništa… Samo prosta i iskonska želja da se u njoj fizički spojite. Nemanje opterećenja svakodnevnice, čini vas misterioznijim i privlačnijim.

3. Nema očekivanja

Uopšte se ne bavite idejom šta će biti sutra ili za pet dana, kako ste šta rekli ili uradili, šta je on mislio, a šta ste vi protumačili, rasterećenost budućnošću rasplamsaće prezent i vi ćete uživati bez ikakvih predrasuda.

4. Bitna je samo hemija

Birali ste isključivo instinktivno, praktično su vaši hormoni i čula odabrali umesto “vas”. On je 100% vaš tip fizički i energetski, a za ostale performanse nije vas ni briga, mislićete o tome sutra, a možda i ne.

5. Nikad se ne zna

Frenk Sinatra je tako počeo, kao stranac u noći sa svojom dragom, pa se završilo slavno. Nikad nije isključena mogućnost da magija i kompatibilnost budu složene tako da iz jednog susreta i zagrljaja već znate da prosto ne možete da živite jedno bez drugog. To svakako iz ženskog ugla ovu priču čini najprimamljivijom.