Search for content, post, videos

4 tajne o vezi koje je stvarno glupo reći nekome

tajne
tajne

partnerove tajne

Mnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osećamo se bolje kada se poverimo onima koji nas najbolje razumeju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smeli deliti s drugima.

1. Svađe s porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili tašte, ali to bismo trebali zadržati za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete znati hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati zameranje.

2. Partnerova seksualna fantazija

Fantazije bi trebale biti tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili jedno drugome i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava.

3. Privatna informacija

“Molim te da ovo ostane među nama” je rečenica koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni poštovati njegovu želju.

4. Lične neprijatnosti

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neugodnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebao čuti samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.