Please wait, loading...

DA LI STE PRISUTNI TAMO GDE VAŠE PISANJE MOŽE DA VAM SE ISPLATI - NA INTERNETU


DA LI STE ZNALI?


Činjenica je da je WordPress, danas, najsavremenija platforma koja služi za lično izdavaštvo. Jedna od glavnih stvari koja ovaj sistem čini toliko popularnim je konstantna težnja njegovih programera da ga još više poboljšaju i upotpune. Više od 13% od 1.000.000 najvećih web stranica u svetu koristi WordPress. Neki od ovih sajtova su i CNN, NewYork Times, Forbes i mnogi drugi sajtovi koje verovatno vidite svakog dana.

PRAKTIČNA VEŽBA


U okviru radionice WordPress u 5 koraka, naučićete kako da pišete na internetu i iskoristite Google da radi u vašu korist.

ADEKVATNO PISANJE NA INTERNETU VAS LAKO MOŽE DOVESTI DO KLIJENATA


Danas se besplatno možete oglašavati na internetu - kao bloger, kao pisac poslovnog bloga za jedan ili više portala.

INTERNET


Naučite kako da na lak način pišete u WordPress-u i tako postanete uspešan bloger ili pisac za klijente, podešavajući sve SEO parametre na duge staze.

POLAZNICI RADIONICE ĆE STEĆI:

  • Praktično znanje o pisanju na internetu, kroz najpraktičniju platformu WP.
  • Bonus video koji će Vam objasniti način pisanja u WP.
  • Takođe ćemo govoriti o načinu pravilnog pisanja u WP platformi i kako da napišete tekst koji će biti visoko rangiran od strane Google-a.

PREDAVAČI:


JOVANA ŠIŠIĆ

Jovana

Jovana je svoju karijeru započela kao PR u produkcijskoj kući nakon što je završila studije književnosti u Novom Sadu. Radila je u marketingu kompanije Carlsberg.

Vlasnica je brojnih sertifikata iz oblasti digitalnog marketinga i PR-a. Kao mama i ljubitelj pisane reči, pre tri godine pokrenula je svoj blog mamaJo.rs i jedan je od osnivača sajta pasarella.rs

MIRJANA ILIĆ

Mirjana

Mirjana Ilić je profesor srpske književnosti i jezika. Rad sa ljudima je usavršavala u HR sektoru IN Hotela.

Jedan od osnivača i autor tekstova na sajtu pasarella.rs